Kirchhoff Fysiotherapie

Kirchhoff Fysiotherapie

Fysiotherapie bij ActiFit in Almere

Dit jaar is het alweer 17 jaar geleden dat we onze eerste praktijk openden in ActiFit Fitness in Almere.
Omdat training een belangrijk deel van onze behandeling is, zijn al onze praktijken gevestigd in multifunctionele sportcentra
met optimale faciliteiten, begeleiding en bereikbaarheid.

 
 

Voor wie?

Voor iedereen met een zorgverzekering

 
 

 
 
Voor wie? Voor iedereen! Kirchhoff Fysio is een praktijk met 20 fysiotherapeuten en met meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen en begeleiden van sporters en mensen met fysieke klachten.
Onze behandeling bestaat in het algemeen uit een intensieve, speciaal ontwikkelde dieptemassage op het spierweefsel, indien noodzakelijk gewrichtstechnieken, dry needling en een uitgebreid rek programma. Hierdoor worden de basisvoorwaarden gecreƫerd om te gaan trainen.
Door een stapsgewijze opbouw van het trainingsprogramma zal de kracht en conditie toenemen waardoor de klacht opgelost wordt. Indien u lid bent van de gym nemen wij contact op met uw sportinstructeur.
 
 
Deze is een belangrijke schakel want zij zijn de specialisten in het bouwen en begeleiden van een trainingprogramma met de apparatuur van de gym.
Specialisaties Kirchhoff Fysio:

Sportblessures en/of overbelasting klachten
(Sport) Revalidatie na operatie of trauma
Complexe en lang bestaande klachten zoals bijvoorbeeld chronische schouder klachten, lang bestaande knie en enkel klachten, RSI, lies- en achillespees klachten.

Voor overige informatie kunt u kijken op www.losmaken.nl.